Bănicioiu, luat tare: „Sunteți o insultă pentru noi toți”

Ultima actualizare:

    Nicolae Bănicioiu a fost ministru al sănătății în Guvernul Ponta. Acum se vrea deputatfoto: arhivă Adevărul
Nicolae Bănicioiu a fost ministru al sănătății în Guvernul Ponta. Acum se vrea deputatfoto: arhivă Adevărul

Fostul ministru al sănătății în Guvernul Ponta, Nicolae Bănicioiu, a fost apostrofat într-o scrisoare de un consilier local din Iași. Andrei Postolache i-a cerut acestuia să-și retragă candidatura la Camera Deputaților, fiindcă actul său reprezintă o insultă.

Nicoale Bănicioiu este al doilea pe listele PSD Iași la Camera Deputaților. Acest fapt a stârnit indignarea unui consilier local al primăriei. Andrei Postolache i-a trimis fostului ministru al sănătății o scrisoare în care îi etaleză motivele pentru care ar trebui să iasă pe ușa din dos a politicii românești. „Scurt sumar pentru cei care nu cunosc detaliile. Nicolaie Bănicioiu, ministru al sănătății între 5 martie 2014 și 17 noiembrie 2015. Spital de arși - disfuncțional. Barocameră de milioane la Floreasca - care e de fapt echipament de spa, nu pentru tratat arșii. La Colectiv ne asigură repetat, cu tupeu și fără ezitare că statul român rezolvă tot, nu are nevoie de ajutor, totul e perfect la noi. Că a mai promis și fonduri pentru o renovare completă a Spitalului pediatric Sf. Maria din Iași și nu s-a ținut de cuvânt, asta e deja bonus”, se arată în scrisoare.

Acesta i-a cerut să-și retragă candidatura la Camera Deputaților, fiindcă realizările sale de până acum nu-l recomandă pentru o asemenea funcție.

„Nu aveți ce căuta pe listele din Iași, plecați. Cât timp sunteți aici, sunteți o insultă pentru noi toți. Mă simt personal atacat de prezența dumneavoastră pe lista PSD Iași și din motivul ăsta veți fi unul din proiectele mele personale în această campanie, o să aduc aminte tuturor de câte ori pot că ministrul sănătății din perioada Colectiv, care nu are nimic de a face cu Iașul, candidează la PSD în Iași. Da, dumneavoastră veți intra în Parlament, sunteți pe locul 2, la adăpost, probabil nici nu trebuie să vă faceți campanie pe aici, dar prezența dumneavoastră pe lista din Iași o să-i coste pe colegii de partid voturi, iar eu o să mă asigur că o să-i coste cât mai multe”, a adăugat Postolache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net