BAC 2015, sesiunea august: Proba la matematică

Ultima actualizare:

    Bac 2015 subiecte Informatică. Elevii de la real se pregătesc să susţină ultima probăFoto: Arhiva Click!
Bac 2015 subiecte Informatică. Elevii de la real se pregătesc să susţină ultima probăFoto: Arhiva Click!

Absolvenții de liceu care nu au promovat prima sesiune, susțin în această săptămână (24-29 august) examenul de bacalaureat. Examenul de BAC 2015, sesiunea august, proba la matematică are loc miercuri (26 august).

Sesiunea a doua de bacalaureat din acest an a început pe data de 17 august, cu probele orale și de competențe, și s-a încheiat cu 21 august. Luni (24 august), au început probele scrise, cu examenul la Limba și Literatura Română, urmat de examenul la limba maternă care are loc marți (25 august) și de examenul de BAC 2015, sesiunea august, proba la matematică, ce va avea loc miercuri (26 august). Rezultatele vor fi afișate pe data de 31 august, până la ora 12.00, pe site-ul edu.ro. Contestațiile vor fi depuse în aceeași zi, între orele 12.00-16.00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

Examenele continuă cu proba obligatorie a profilului, respectiv matematică pentru absolvenții care au urmat profilul real și istorie, pentru cei care au făcut profilul umanist, în timpul liceului. Examenul de BAC 2015, sesiunea august, proba la matematică începe la ora 9.00, dar elevii trebuie să intre în săli cu o jumătate de oră înainte, la 8.30. În sesiunea din august-septembrie 2015 a bacalaureatului s-au înscri 55.000 de candidați care speră să treacă cu brio de examenul vieții.

BAC 2015, sesiunea august: Proba la matematică – Restricții

Examenul de BAC 2015, sesiunea august –proba la matematică se desfășoară doar în săli care sunt supravegheate video și audio. Comisiile județene de bacalaureat trebuie să se asigure că sunt camere de supraveghere video funcționale în toate sălile unde se suțin examenele, în cele unde se descarcă și se multiplică subiectele de BAC 2015, sesiunea august-proba la matematică și în sălile unde se depozitează lucrările scrise.

Liceenii nu au voie să intre în sală cu următoarele obiecte: ghiozdane, sacoșe, rucsacuri, poșete, manuale, cărți, culegeri, notițe sau ciorne. Candidații care refuză să urmeze aceste reguli nu vor fi primiți în examenul de BAC 2015, sesiunea august-proba la matematică și nu vor putea susține nici următoarele probe alea bacalaureatului.

BAC 2015, sesiunea august: Proba la matematică- ce trebuie să faci pentru a promova

Bac 2015, sesiunea august – Proba la matematică: Media notelor la probele scrise se calculează cu două zecimale, fărăr rotunjire și reprezintă media generală a candidatlui la bacalaureat. La fiecare probă scrisă, liceenii trebuie să obțină 5, iar media tuturor examenelor trebuie să fie de cel puțin 6 pentru a putea promova. Rata de promovare la prima sesiune din acest an a fost de 69, 7 la sută, înainte de rezolvarea contestațiilor. 

Subiecte Matematică BAC 2015 – Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Rezultate BAC 2015 – sesiunea de toamnă. Cum s-au descurcat elevii în acest an

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net