Azi are loc prima partidă de vânătoare de la Balc

Ultima actualizare:

    Au participat aproximativ 200 de gonaci şi vânători
Au participat aproximativ 200 de gonaci şi vânători

Celebra vânătoare de la Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, a început în această dimineaţă şi se va termina în jurul orei 17.00, cu pauză de prânz. Aproximativ 200 de gonaci şi vânători au venit cu noaptea-n cap, au fost instruiţi corespunzător şi au primit veste reflectorizante. Apoi a venit rândul milionarilor Europei să intre pe poarta conacului. Discreţie maximă de ambele părţi. Ca de obicei, nu au lipsit nici apărătorii pentru drepturile animalelor, care au venit să protesteze.

Potrivit adevarul.ro, ca o noutate, în acest an câinii au fost dotaţi cu dispozitive GPS, puse în jurul gâtului, pentru a nu li se pierde urma. Vremea  a fost excelentă. Conform tradiţiei, participanţii la vânătoare vor participa sâmbătă seara la o petrecere cu mâncare tradiţională. Duminică, în ultima zi a vânătorii, este programată o singură goană, iar după prânz, invitaţii lui Ion Ţiriac vor pleca.

Deşi vânătoarea de la Balc a avut loc, în ultimii nouă ani, în luna ianuarie, acum Ion Țiriac a devansat data organizării evenimentului, o explicaţie putând fi aceea că în 2015 expiră contracul de concesiune pe care omul de afaceri îl are pentru domeniul cinegetic. Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare, fiind concesionat de Ion Ţiriac în anul 2002, transmite Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net