Avion de mici dimensiuni, prăbușit în județul Iași. Pilotul a murit

Ultima actualizare:

    SURSĂ FOTO: Bit Tv Paşcani
SURSĂ FOTO: Bit Tv Paşcani

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Iași, în apropiere de orașul Pașcani. Deocamdată nu se cunosc motivele prăbușirii.

UPDATE 18:09: A fost declarat decesul pilotului, după îndelungi manevre de resuscitare. Copilotul va fi dus la un spital din Iași. Starea lui este stabilă.

UPDATE 18:00: Presa locală scrie că avionul făcea antrenamente pentru Ziua comunei Tătăruși, ce ar urma să fie sărbătorită duminică, 20 august.

UPDATE 17:47: Coordonatorul SMURD Iași a declarat că pilotul se află în stop cardio-respirator, iar pasagerul este conștient și a fost luat cu ambulanța.

Mai multe echipaje de urgență sunt la fața locului, printre  care trei autospeciale de stingere incendii, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. În avion erau două persoane care primesc îngrijiri medicale la acest moment. Starea lor ar fi una gravă.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a spus la DIGI24 că un elicopter s-a deplasat la fața locului și că persoanele rănite sunt inconștiente.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net