Avion cu incendiu la trenul de aterizare, pe aeroportul din Cluj. A fost activat planul roșu de intervenție

Ultima actualizare:

    Un avion Fly Egypt care venea de la Hurghada a aterizat la Cluj-Napoca având un incendiu la trenul de aterizareFoto: ISU Cluj
Un avion Fly Egypt care venea de la Hurghada a aterizat la Cluj-Napoca având un incendiu la trenul de aterizareFoto: ISU Cluj

Un avion al companiei Fly Egypt care venea de la Hurghada a aterizat, vineri seară, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, având un incendiu la trenul de aterizare.

La bord se aflau 113 pasageri, ei fiind evacuaţi. Directorul Aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo, afirmă că mai multe curse aeriene vor avea întârzieri, de aproximativ două ore.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat pe pista Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca. Sursa citată nu a precizat despre ce aeronavă este vorba şi nici pe ce rută zbura, potrivit news.ro.

„Cei 113 pasageri au fost evacuaţi în siguranţă. Nu sunt victime, durează aproximativ două ore până redeschidem traficul. Aeronava încă este pe pistă”, a declarat directorul aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. 

Conform acestuia, planul roşu de urgenţă a fost activat, însă serviciul de pompieri al aeroportului a reuşit să stingă incendiul înainte. El a explicat că nu sunt zboruri anulate, dar sunt întârzieri.

 „Probabil, vor fi întârzieri de aproximativ două ore. Avem 6 zboruri care urmează să decoleze, probabil vor fi întârzieri de aproximativ două ore", a mai spus acesta Ciceo.

Directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, la Antena 3, că aeronava avea 113 pasageri şi că toate cele patru cauciucuri de la trenul de aterizare din spate s-au spart.

„Incendiul a fost lichidat de către SPSU. Au fost dislocate forţe şi mijloace din ISU Cluj. Toţi pasagerii se evacuează normal. Momentan nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale", a transmis și ISU Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net