«Aveţi probleme cu capul»

Ultima actualizare:

    Spitalul Băicoi a sistat contractul de  colaborare cu dr. Marta Coman după  ce imaginile au fost făcute publice
Spitalul Băicoi a sistat contractul de colaborare cu dr. Marta Coman după ce imaginile au fost făcute publice

Un scandal de proporţii a izbucnit la Spitalul Orăşenesc Băicoi după ce nepoata unei paciente a filmat, cu o cameră ascunsă, dialogul halucinant cu medicul de gardă, care refuză internarea unei femei de 87 de ani, cu afecţiuni cardiace.

Pe filmarea postată pe reţeaua socială, medicul Marta Coman refuză să interneze bolnava, deşi avea trimitere de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde scria “retur internare Băicoi”. ”Internările nu se fac de la Ploieşti către Băicoi. Aici eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieştiul peste mine, cum nici eu nu hotărăsc peste ei”, spune medicul, bătând cu palma în scaun. Motivele invocate de medic pentru decizia sa sunt: “e Boboteaza”, “mi se termină garda” şi “nu vreau”.

La insistenţele nepoatei care o însoţea pe bolnavă, doctoriţa rupe nervoasă fişa pacientei şi-i spune: “Aveţi probleme cu capul dacă tot insistaţi s-o internez”. Bătrâna aflată în mijlocul scandalului s-a simţit foarte rău în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, iar rudele au chemat ambulanţa. Femeia a fost dusă la spitalul din Băicoi, unde medicii i-au făcut analize şi au constatat că are probleme cu inima. Cum unitatea nu are secţie de cardiologie, pacienta a fost trimisă la Ploieşti. Doctorii de acolo au investigat-o şi au stabilit ce tratament trebuie să urmeze, dar nu aveau locuri în spital. Aşa că au decis să transfere bolnava tot la Băicoi, pentru internare.


    Medicul de gardă rupe fişa pacientei, apoi o dă afară  pe nepoata acesteia
Medicul de gardă rupe fişa pacientei, apoi o dă afară pe nepoata acesteia

Ieri dimineaţă, Primăria Băicoi a demarat verificări. “Doamna doctor nu are nici o justificare pentru comportamentul dânsei. Am văzut filmarea. Dânsa nu este angajata spitalului nostru, aici doar avea un contract de colaborare pentru gărzi. Va înceta acest contract”, a spus Marius Constantin, primarul din Băicoi. Şi managerul Spitalului Orăşenesc din Băicoi, Andreea Irimescu, a spus că unitatea va sista contractul de colaborare cu medicul care apare în filmare, însă aşteaptă şi o notă scrisă din partea doctoriţei care să spună şi ea ce s-a întâmplat de fapt. În plus, de la DSP Prahova, echipele verifică ce s-a întâmplat la cele două unităţi spitaliceşti unde a fost pacienta.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net