Autostrăzile A2 şi A4 au fost redeschise circulaţiei rutiere! După ninsori, vine poleiul!

Ultima actualizare:

    3 drumuri naţionale sunt în continuare închise traficului rutierfoto: arhiva personală
3 drumuri naţionale sunt în continuare închise traficului rutierfoto: arhiva personală

Deşi nu mai ninge drumuarii nu au redeschis autostrătile A2 şi A 4 circulaţiei rutiere. În schimb, traficul pe tronsonul DN 3 între Călăraşi şi Lehliu Gară, blocat din cauza viscolului, a fost reluat, în noaptea de miercuri spre joi, toate drumurile naţionale din judeţul Călăraşi fiind astfel deschise.

Update: Un comunicat al Companiei de Infrastructură Rutieră anunţă la ora 14:00 că a fost deschisă circulaţia rutieră şi pe sectorul cuprins între localităţile Fundulea şi Lehliu de pe A2, unde traficul se desfăşoară controlat, în convoi, sub supravegherea Poliţiei Rutiere, scrie agerpres.ro.

La 12:50 se deschisese circulaţia rutieră pe autostrada A4, Ovidiu - Constanţa.

La ora 11:30, s-a redeschis traficul pe A2, tronsoanele Lehliu-Gara - Drajna şi Cernavodă - Constanţa, încă nu se circulă pe segmentul Fundulea - Lehliu, pe sensul de deplasare Bucureşti - Constanţa, unde traficul este întrerupt pentru finalizarea inspecţiei cu Poliţia Rutieră.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este oprit pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov, din judeţul Constanţa.

Traficul pe DN 3 tronsonul Călăraşi – Lehliu Gară a fost reluat, astfel că toate drumurile din judeţul Călăraşi sunt deschise circulaţiei.

A2, A4 şi DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov au fost închise traficului rutier încă de marţi seară.

Miercuri, din cauza zăpezii şi a viscolului au fost închise, pe toată durata zilei, atât autostrăzile A2, A3 şi A4, cât şi drumuri naţionale din 16 judeţe.

Cinci judeţe s-au aflat sub cod portocaliu de viscol până miercuri, la ora 13.00, iar 11 judeţe din estul şi sud-estul ţării s-au aflat, până miercuri seară, sub codul galben de viscol.

De asemenea, toată ţara este până joi, la ora 10.00, sub avertizare cod galben de ger. Minimele nocturne vor fi în general între -17 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi negative.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o informare de ninsori, cu vânt puternic, şi polei, valabilă în toată ţara, de joi, ora 04.00, până vineri, la ora 10.00. Joi după-amiază va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte şi local în regiunile intracarpatice.

În vestul ţării, spre sfârşitul nopţii de joi spre vineri vor fi precipitaţii mixte şi se va produce polei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net