Nu-i contraziceţi pe oficiali. Aici se lucrează de zor!

Ultima actualizare:

    La km 38 nu a început nici  o lucrare, deşi îmbinările  la pod s-au “umflat” (Fotografii: Dorin Constanda)
La km 38 nu a început nici o lucrare, deşi îmbinările la pod s-au “umflat” (Fotografii: Dorin Constanda)

Au trecut doar doi ani de la inaugurarea Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti. Cu toate astea, şoseaua de viteză trebuia să intre în reparaţii încă de acum de trei zile. Ieri am fost la faţa locului, însă, nu am dat de picior de muncitor.

Lucru făcut de mântuială! Asta putem spune şi despre construcţia A3, unde îmbinările la poduri sunt adevărate capcane rutiere. Pe toată porţiunea s-au format nişte gâlme, astfel că maşinile sar de-a dreptul atunci când trec cu viteză peste ele. Pentru a rezolva problema, cei de la Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) au hotărât că e cazul să repare ce a făcut prost constructorul.

Garduri distruse- Parapeţii de protecţie au fost făcuţi zob la accidente, dar nu s-au înlocuit

simeon stalpnicul png

"Începând din 23 aprilie, circulaţia rutieră pe autostrada A3 Bucureşti- Ploieşti este restricţionată la kilometrul 38 + 250 metri al acesteia, în zona podului peste Râul Ialomiţa, pentru executarea unor lucrări de remediere a denivelărilor de la rampele podului. La faţa locului autovehiculele circulă numai pe o bandă, iar conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte cu stricteţe semnalizarea rutieră temporară instituită în zona cu lucrări şi să manifeste prudenţă şi atenţie sporite. Se estimează că lucrările vor fi încheiate la data de 30 mai, anul curent", au anunţat poliţiştii de la Infotrafic.

Parazăpezi rupte- La km 27, placajele au fost rupte de vântul puteric

simeon stalpnicul png

Acelaşi lucru ne-a fost confirmat şi de conducerea CNADNR. "Am verificat şi au început lucrările pe A3. Trebuie să se asfalteze", ne-a declarat Marius Neaga, directorul CNADNR. În realitate, lucrurile stau altfel. Reporterii Click! au fost, ieri, acolo şi nu au dat de nici un muncitor. Mai mult, benzile nu erau semnalizate, iar circulaţia se desfăşura normal. "Poate că şi acolo ploua", a venit răspunsul sec al şefului de la Drumuri, în momentul în care l-am anunţat că lucrările au început doar pe hârtie.

Drum improvizat- Localnicii din Moara Vlăsiei şi-au făcut o potecă în câmp ca să poată intra pe A3

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net