Au trecut șase zile de când Grindeanu refuza ideea de a fi premier. Cum de s-a răzgândit?

Ultima actualizare:

    Sorin Grindeanu, noua propunere de premier a PSDFoto: Facebook
Sorin Grindeanu, noua propunere de premier a PSDFoto: Facebook

Miercuri, 28 decembrie, Liviu Dragnea a anunțat, într-o conferință de presă, noua propunere de premier. Aceasta este Sorin Grindeanu, bănățean la origine, președinte al Consiliului Județean Timiș.

Curios este că, acum nici o săptămână, Sorin Grindeanu susținea sus și tare că nu are de gând să înșele așteptările și încrederea cetățenilor pentru care muncește și că nu are de gând să accepte nicio propunere care l-ar determina să-și dea demisia din fruntea CJ Timiș, indiferent că este vorba de ministru sau de prim-ministru. Acum însă, Grindeanu este numele de pe buzele tuturor și posibilul nou premier al țării, dacă președintele Klaus Iohannis o să-l accepte.

Presa locală i-a luat un interviu lui Sorin Grindeanu în urmă cu doar șase zile, articol care a ajuns și pe pagina de Facebook a protagonistului acestor zile. „Habar nu am cum am intrat în chestiunea cu premierul. Cum am intrat, așa am și ieșit. Eu am făcut o declarație când am devenit președinte al CJ Timiș, am repetat-o și insist. Nu voi pleca într-un post de ministru. Am văzut ca sunt iarăși plimbat prin diverse posturi de ministru, dar nu voi pleca, a declarat Grindeanu în 22 decembrie pentru debanat.ro.

La o săptămână de la alegerile locale din iunie, PSD-istul a afirmat că își va duce la bun sfârșit mandatul de patru ani în administrația județeană. „Sunt om serios, am cerut votul timișenilor pentru patru ani, nu pentru jumătate de an. Cum credeți că ar fi să merg la iarnă și să le spun «Vă mulțumesc că m-ați votat și mi-ați acordat încrederea voastră, dar știți, nu prea-mi place și mă duc la București»? Dacă voi fi ales ca președinte al CJ, voi sta patru ani. Vreau să duc la bun sfârșit acest mandat, nu să spun că voi reprezenta mai bine Timișul ca parlamentar sau, poate, ca membru în viitorul guvern”, a spus posibilul viitor premier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net