Au ridicat maşina cu tot cu stâlp

Ultima actualizare:

    “Hingherii de maşini”  vor trebui să plătească  pagubele produse atât  chioşcului, cât şi  furnizorilor  de energie electrică
“Hingherii de maşini” vor trebui să plătească pagubele produse atât chioşcului, cât şi  furnizorilor de energie electrică

A făcut haos în doar câteva minute. Un angajat al Primăriei Cluj care se grăbea să plece cu platforma pe care ridicase o maşină parcată neregulamentar a pus la pământ un stâlp de beton care a căzut peste un chioşc, dar a spart şi geamul unei clădiri.

Programul de lucru era pe sfârşite, dar angajatul Serviciului Ridicări Auto al Primăriei Cluj a fost solicitat la încă o intervenţie. Era deja ora 18.00 când a urcat pe platformă o maşină parcată neregulamentar, aşa că s-a grăbit să plece. Nu s-a mai uitat în jur şi a agăţat cu macaraua cablurile de înaltă tensiune din zonă şi le-a tras după el. Până să îşi dea seama de grozăvie, şoferul a rupt stâlpul din beton care a căzut peste un chioşc.

În cădere a fost spart şi geamul unei clădiri. Speriaţi, oamenii s-au strâns să vadă ce s-a întâmplat, dar nimeni nu a fost rănit. Potrivit newscluj.ro, şoferul vinovat a fost lăsat să plece de la locul accidentului, fără să fie testat cu aparatul etilotest.

“Dorel”se grăbea  să plece cu maşina  ridicată  pe platformă
“Dorel”se grăbea să plece cu maşina ridicată pe platformă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net