Au murit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a produs pe DN2
Accidentul s-a produs pe DN2

Doi oameni au murit şi trei au fost grav răniți, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, vineri dimineaţă, pe DN 2 E 85, între localităţile vrâncene Popeşti şi Dumbrăveni, scrie News.ro.

În accident, au fost implicate un autoturism Ford şi un Opel Astra, ambele înmatriculate în judeţul Vrancea. Din primele date, reiese că şoferul unuia dintre autoturisme ar fi încercat să forţeze o depăşire, dar nu a avut timp să revină pe banda sa de mers şi s-a ciocnit frontal cu o altă maşină care venea din sens opus.

În urma impactului extrem de puternic, şi-au pierdut viaţa două persoane şoferul şi un pasager din autoturismul Ford, iar alte trei persoane - două din Ford şi şoferul autoturismului Opel Astra, au fost grav rănite.

Impactul a fost atât de puternic, încât cele două maşini au fost proiectate la aproape 50 de metri distanţă una de alta, iar bucăţi din ambele autovehicule sunt împrăştiate pe aproximativ o sută de metri.

La locul accidentului, traficul rutier pe DN2 E85 se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă.

La locul tragediei, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, care a şi intervenit, o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, echipaje de Poliţie, Ambulanţă, dar şi o autospecială de transport victime multiple, care a dus la spital persoanele rănite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net