Au lovit maşina poliţiei şi au ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Maşina Poliţiei se afla în misiuneFoto Adevărul
Maşina Poliţiei se afla în misiuneFoto Adevărul

Două persoane au fost transportate la spital, duminică, în urma unui accident produs în municipiul Cluj-Napoca, după ce un autoturism a lovit o autospecială de Poliție aflată în misiune, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate autospecialei de Poliție aflată în misiune.

"Din primele cercetări, reiese că este vorba despre o neacordare de prioritate unei autospeciale care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un stâlp, două persoane fiind duse la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost condiţiile în care s-a produs accidentul", a declarat pentru mediafax.ro, Simona Vîrci.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că autospeciala implicată în accident aparţine Serviciului de Acţiuni Speciale din Poliţia Cluj, în aceasta aflându-se trei poliţişti mascaţi şi trei persoane care urmau să fie duse la audieri în Palatul de Justiţie din Cluj-Napoca.

Conform surselor citate, persoanele rănite sunt dintre cele care urmau să fie audiate şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net