PSD și ALDE au propus-o pe Sevil Shhaideh premier

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a declarat că va propune un premier din partea PSDFoto: Mediafax
Liviu Dragnea a declarat că va propune un premier din partea PSDFoto: Mediafax

PSD și ALDE au mers împreună la consultări, miercuri (21 decembrie), la Palatul Controceni. Înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis, președintele PSD, Liviu Dragnea, a primit, din partea Comitetului Executiv Național al partidului, un madant în alb pentru consultările de la Cotroceni și pentru susținerea propunerii de premier.

Singurul detaliu oferit presei de Liciu Dragnea a fost cel legat de culoarea politică a primului ministru, relatează Digi24

”Am avut o şedinţă scurtă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, am primit mandat de la colegii mei să fac o propunere preşedintelui României pentru un candidat de prim-ministru din partea PSD susţinut şi de ALDE, întreaga coaliţie de guvernare. Propunere pe care o voi face direct preşedintelui României şi pe care o voi anunţa la conferinţa de presă de după consultări”, a spus Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CExN. Chestionat dacă viitorul premier va fi membru PSD, acesta a spus: “Categoric”.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au venit împreună la Palatul Cotroceni pentru consultările cu președintele Klaus Iohannis privind desemnarea noului premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, unde PSD a obținut cel mai mare procent.

„Aveam drpetul legitim să fiu premier. Premierul nu merge acolo pentru a face acțiuni pentru presă. Este un om care muncește și în care am încredere totală. (...) Nu îmi doresc un conflict inutil. Am venit cu o soluție care sper să fie acceptată pentru a putea forma rapid un Guvern, ca la 15 ianuarie să adoptăm bugetul Am propus-o pe Sevil Shhaideh”, a declarat Liviu Dragnea, după ce a ieșit de la consultări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net