Au filmat cifrul cu telefonul şi apoi au golit seiful firmei

Ultima actualizare:

    Hoţii au deschis seiful  în puterea nopţii
Hoţii au deschis seiful în puterea nopţii

Au găsit o metodă ca facă rost de bani! Doi tineri angajaţi ai unei firme din Bistriţa au furat 600.000 de lei din seiful societăţii, după ce au plasat strategic un telefon mobil cu camera video pornită. Aşa au filmat cifrul seifului şi apoi l-au golit, dar în scurtă vreme au fost prinşi, fiindcă au început să cheltuiască sume mari.

Cum să pună mâna pe banii din seiful firmei la care lucrau? Această întrebare i-a frământat multă vreme pe doi angajaţi ai unui producător de ambalaje alimentare. În cele din urmă, tânărul de 28 de ani din Bistriţa şi puştiul de 19 ani din comuna Chintelnic au găsit soluţia, aşa că şi-au suflecat mânecile şi au trecut la treabă.Cei doi angajaţi ai fabricii Polimed Com, situată pe şoseaua de centură din Bistriţa, au aşezat strategic, în preajma seifului, un telefon mobil cu camera video pornită, aşa cum văzuseră într-un film american de acţiune.  Camera video a telefonului a înregistrat momentul în care un reprezentant al companiei deschidea seiful, iar hoţii au intrat în posesia cifrului care le-a permis accesul la bani. Spargerea a fost dată într-o noapte, iar cei doi angajaţi au ridicat 610.000 de lei şi bijuterii în valoare de 2.000 de lei. Investigatorii au descoperit cu stupoare că seiful n-a fost nici spart, nici forţat, scrie adevarul.ro. 

După ce au dat lovitura, cei doi s-au afişat cu sume mari de bani, atât în oraş, cât şi la firma unde comiseseră spargerea. Veseli nevoie mare, tinerii le-au făcut cinste colegilor cu pizza, la scurt timp după furt. Mai mult, hoţii şi-au luat un apartament, pe care apucaseră să-l achite înainte să fie prinşi. La rândul lui, vânzătorul locuinţei, s-a filmat într-un club de manele fluturând banii primiţi de la cei care goliseră seiful. Materialul video ar fi ajuns pe Internet, moment în care poliţiştii au intrat pe fir. Cei doi tineri se află acum în arest preventiv.   „În cauză au fost efectuate percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea faptei, ocazie cu care au fost descoperite bijuteriile sustrase şi o mare parte din suma de bani sustrasă. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%”, explică poliţiştii.


    Poliţia a recuperat  90% din banii furaţi  de cei doi angajaţi
Poliţia a recuperat 90% din banii furaţi de cei doi angajaţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net