Au dispărut căţeluşii, au apărut iepuraşii!

Ultima actualizare:

    Copiii sunt  îndrăgostiţi de  iepuraşii de toate  rasele şi culorile
Copiii sunt îndrăgostiţi de iepuraşii de toate rasele şi culorile

Şi magazinele de animale se pregătesc de Sărbători. Au lustruit rafturile şi au adaptat oferta: au scos din vitrină căţeii şi pisicuţele şi au adus în loc o puzderie de iepuraşi.

70 de lei costă zilele acestea un urecheat cât pumnul. Preţul este de câteva ori mai ridicat decât în oricare altă perioadă din an, dar şi cererea este mare. Asta pentru că iepuraşul este „mascota” sărbătorilor Pascale şi poate deveni un cadou minunat atât pentru copii, dar şi pentru tinerii îndrăgostiţi.

simeon stalpnicul png

„Dacă în lunile de vară, spre exemplu, abia aveam o cerere pentru iepuraşi o dată la câteva săptămâni, în preajma Paştelui catolic am vândut chiar şi câte 5 pe zi. Acum, ne aşteptăm iar la cerere mare, pentru Paştele ortodox. Căţeii au fost scoşi din vitrină. De fapt, nu am mai adus deloc, că nu prea e cerere. Acum e sezonul iepurilor de companie”, ne explică vânzătoarea de la un petshop din sectorul 2 al Capitalei. Urecheaţii sunt cadoul ideal de Paşte şi pe bună dreptate: sunt gingaşi, nu fac gălăgie, sunt puţin pretenţioşi la condiţiile de trai şi, cel mai important, sunt rezistenţi la smotoceală. Copiii sunt atraşi ca un magnet la vitrina cu iepuraşi şi greu îi mai dezlipeşti de acolo.

simeon stalpnicul png

„Asta mică e înnebunită după animale şi am venit să luăm pulsul pieţei. Cred că o să ne oprim la iepuraşi, că oricum e sezonul, sunt şi curaţi şi nu lasă păr”, ne-a mărturisit Viorica Kadar (35 de ani), mămica micuţei Tagrid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net