Au bătut cu bâta un agent de pază care nu i-a lăsat în discotecă

Ultima actualizare:

    Agentul de pază a ajuns  la spital cu lovituri la cap
Agentul de pază a ajuns la spital cu lovituri la cap

Doi gorjeni în vârstă de 17 și 25 de ani au fost reţinuţi marţi seara, după ce la sfârşitul săptămânii trecute au luat la bătaie un agent de pază de la discoteca din comuna Bolboși.

Pentru că nu au fost lăsați să intre la distracţie sâmbătă noaptea, cei doi au scos o bâtă de baseball din maşina tânărului de 25 de ani şi i-au aplicat mai multe lovituri agentului de pază. Victima a ajuns la spital, având lovituri grave la cap, timp în care agresorii și-au luat tălpășița. Poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi imediat de cei ce se aflau în localul respectiv în seara cu pricina. După câteva zile, tinerii au fost prinși și duși în arest. Cei doi ar fi avut interdicţie în discoteca respectivă chiar din partea patronului localului, fiind cunoscuți ca scandalagii. În bătaia de la Bolboși ar mai fi implicate şi alte patru persoane, care au făcut mărturii mincinoase. Poliţia face acum cercetări. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net