Atenție! Agențiile astea și-ar putea pierde licența de turism. Verifică lista!

Ultima actualizare:

    Verificați cu atenție agenția de unde cumpărați sejurul ca să nu vă treziți că ratați vacanța
Verificați cu atenție agenția de unde cumpărați sejurul ca să nu vă treziți că ratați vacanța

Deschideți bine ochii dacă aveți de gând să cumpărați vacanțe în următoarea perioadă! Sunt 1.824 de agenții în atenția Autorității Naționale pentru Turism (ANT). Nu au polițe valabile, astfel că dacă nu le vor face în două săptămâni vor pierde licența.

Cele mai multe agenții care nu şi-au  actualizat informațiile  referitoare la polița de asigurare valabilă privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor turistice, în cazul insolvabilităţii sau a falimentului agenţiei de turism sunt  în București, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța, Galați, Craiova, Târgu Neamț și Ploiești.

Peste 1.800 de unități riscă să fie închise

Potrivit ANT, este vorba despre 1.824  de agenții, dintr-un total de 3.600 autorizate în România. ”Le-am trimis deja notificare. În cazul în care nu vor transmite în  termen  de 15  zile polița valabilă de asigurare, în format  electronic, agențiile vor fi amendate cu sume cuprinse între 20.000 și 40.000 lei și li se va retrage licența de turism”, a declarat, pentru Click!, George Borună, directorul Direcției Generale de Control şi Autorizare Turism din cadrul ANT.

Tot acesta a precizat faptul că în această situație nu vor fi afectați cei care au cumpărat deja vacanțe.

”Din momentul în care le vom retrage licența nu vor mai putea vinde pachete turistice, dar vor avea obligația să execute în continuare contractele încheiate anterior”.

Click! vă prezintă lista în întregime cu agențiile notificate de ANT.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net