Arsenie Boca a ajuns şi pe hainele căţeilor

Ultima actualizare:

    Un magazin online din Statele Unite are la vânzare de la  brelocuri, până la cărţi de joc imprimate cu chipul părintelui
Un magazin online din Statele Unite are la vânzare de la brelocuri, până la cărţi de joc imprimate cu chipul părintelui

Notorietatea lui Arsenie Boca a depăşit de mult graniţele României. Până şi chinezii au început să facă icoane cu chipul său, pe care le vând pe Internet. Un alt magazin online, dar din SUA, are la vânzare tot felul de obiecte cu imaginea părintelui, chiar şi haine pentru câini.

Pelerinajele la mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop, mărturisirile despre vindecările înfăptuite de acesta, dar şi despre prezicerile sale, au ajuns cunoscute, se pare, în multe colţuri ale lumii. Oamenii întreprinzători profită de notorietatea părintelui şi încearcă să scoată bani de pe urma imaginii sale. Aşa se face că un magazin online din Statele Unite ale Americii a scos la vânzare diverse obiecte imprimate cu chipul părintelui.

Este vorba de brelocuri, ceasuri, căni, hârtie de împachetat cadouri, şorţuri de bucătărie, cravate, haine pentru bebeluşi sau pentru căţei, cărţi de joc şi chiar ţinte pentru darts. De fapt, pe site-ul zazzle.com, clienţii îşi pot crea singuri produse personalizate, alegându-şi fotografiile sau înscrisurile care urmează să fie imprimate pe acestea. Însă, ei pot cumpăra şi produse care deja au fost personalizate de alţii.

Este şi cazul obiectelor cu chipul „Sfântului Ardealului”, pe care le puteţi găsi, pe site, la categoria „Arsenie Boca Gifts” (n.r. Cadouri Arsenie Boca). Iar preţurile nu sunt mici deloc. Iată-le! O cană termoizolantă costă 29,10 dolari, un pachet de cărţi de joc (pe spatele cărora apare chipul lui Arsenie Boca) – 26,55 dolari, un sul de hârtie pentru cadouri – 23,95 dolari, o ţintă pentru darts – 74,75 dolari, un şorţ de bucătărie – 25,35 dolari, un body pentru bebeluşi - 18,95 dolari, o cravată – 37,95 dolari, o husă pentru iPhone 5 – 50,65 dolari, iar o hăinuţă pentru câine – 26,27 dolari.

Icoane cu părintele, fabricate în China

Nu numai americanii vând obiecte care îl înfăţişează pe Arsenie Boca, ci şi chinezii. Click! v-a prezentat în ediţia de luni un material despre cum sunt vândute icoane cu Arsenie Boca pe site-ul chinezesc aliexpress.com, unul dintre cele mai mari site-uri de vânzări online din lume. Aici, o icoană cu “Sfântul Ardealului” costă 2,60 dolari. Acestea sunt confecţionate într-o fabrică din oraşul Kaihua, din provincia chineză Zehjiang, la 8.000 km depărtare de România.

Click! spune

Părinte şi teolog ortodox, Arsenie Boca (1910 - 1989) a fost stareţ la Mănăstirea Brâncoveni (Braşov) şi la Mănăstirea Prislop (Hunedoara). Opozant al regimului comunist, el a fost dus la Canal şi întemniţat la Jilava, Timişoara şi Oradea. Există mărturii potrivit cărora duhovnicul avea darul vindecării. Mormântul său de la Prislop a devenit loc de pelerinaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net