Un tânăr de 18 ani a ars de viu în maşină

Ultima actualizare:

    Pompierii au stins  flăcările, dar şoferul  era deja mort (FOTOGRAFII: RAMONA GĂINĂ)
Pompierii au stins flăcările, dar şoferul era deja mort (FOTOGRAFII: RAMONA GĂINĂ)

Era şofer începător, dar circula cu viteză mare! Cel puţin asta spun poliţiştii despre tânărul de 18 ani care a avut un sfârşit cumplit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. Prins între fiarele contorsionate, băiatul nu s-a putut salva şi a ars de viu în maşină.

Tânărul se întorcea de la Sibiu cu alţi trei bărbaţi în maşină. Când mai aveau puţin până acasă, în dreptul localităţii Nocrich, şoferul începător a pierdut controlul maşinii care a ieşit de pe carosabil, a rupt un copac, apoi s-a răsturnat într-un şanţ. În urma impactului, maşina a luat foc şi toţi răniţii au încercat disperaţi să iasă cât mai repede.

Cei trei pasageri de 17, 27 şi 30 de ani au reuşit să se salveze, însă şoferul a rămas blocat în maşină şi a ars de viu sub privirile îngrozite ale prietenilor săi. Pompierii au venit rapid să stingă încendiul însă pentru tânărul de 18 ani era prea târziu. El a fost găsit mort, iar ceilalţi pasageri au fost duşi la spital cu arsuri şi răni grave. Poliţiştii spun că şoferul a derapat din cauza vitezei excesive.

Argeş. Un mort şi şapte răniţi în drum spre mânăstire

Pelerinaj încheiat tragic, ieri dimineaţă, pentru nouă persoane din judeţul Argeş. Au plecat spre Mânăstirea Prislop, din Hunedoara, să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca, dar n-au mai ajuns. În comuna Morăreşti, microbuzul în care se aflau s-a izbit de un parapete şi a ajuns într-un şanţ. Una dintre pasagere a rămas încarcerată în maşina avariată şi a intrat apoi în stop-cardiorespirator.

FOTO: LAURENŢIU IONESCU

simeon stalpnicul png

Medicii au resuscitat-o mai mult de 40 de minute, însă fără rezultat. Alte şapte persoane au ajuns rănite la spital. Şoferul microbuzului spune că de vină pentru producerea accidentului este alt participant la trafic care „l-a orbit cu farurile". (Laurenţiu Ionescu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net