Arestarea Elenei Udrea, decisă luni în Parlament

Ultima actualizare:

    Soarta Elenei Udrea se decide luni în Parlament
Soarta Elenei Udrea se decide luni în Parlament

Elena Udrea mai are patru zile de libertate. Colegii deputați i-au dat un răgaz și discută despre arestarea ei abia luni.

Deși votul ar fi trebuit să se dea astăzi, Camarea Deputaților se va reuni în Plen săptămâna viitoare. Mai exact, luni, atunci când se va cere încuviințarea arestării preventive a Elenei Udrea. Votul va fi unul secret.

Pe 2 februarie, DNA a cerut Parlamentului aviz pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea, în dosarul organizarii Galei Bute în anul 2011, când aceasta ocupa funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Pe 4 februarie, după ce ea a cerut în comisia juridică a Camerei să i se ridice imunitatea pentru a-și demonta nevinovăția în instanță, deputații juriști au avizat urmărirea penală , fără dezbateri.

Câteva ore mai târziu, DNA cerea aviz pentru arestarea Elenei Udrea, în trei cauze. Unul în cazul dosarului Gala Bute, unul în cazul derularii contractului e-Romania, unde este acuzată de trafic de influență și al treilea aviz de arestare pentru că, prin declarațiile făcute, a încălcat termenii controlului judiciar.

În plus, omul de afaceri Dinu Pescariu a denunțat-o pe Udrea la DNA. El a mărturisit faptul că aceasta i-a cerut mită 500.000 de euro ca să-l ajute într-o problemă legată de justiție. Bani care i-ar fi primit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net