Anunț pentru fratele lui Băsescu! Unde își va petrece Sărbătorile

Ultima actualizare:

    Mircea Băsescu s-a rugat la Dumnezeu ca să scape de închisoare în perioada Sărbătorilor
Mircea Băsescu s-a rugat la Dumnezeu ca să scape de închisoare în perioada Sărbătorilor

Mircea Băsescu poate răsufla ușurat! Va petrece acasă Sărbătorile, asta după ce magistrații au amânat azi pronunțarea în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influență.

Tribunalul Constanța se va pronunța luni, 4 ianuarie, în dosarul de trafic de influență al lui Mircea Băsescu, în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial.

Procurorii au cerut o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru fratele fostului președinte Traian Băsescu și vor să confiște 250.000 de euro de la el.

Sentința pe care o vor da judecătorii poate fi atacată la Curtea de Apel.

Avocații lui Mircea Băsescu au solicitat achitarea clientului lor, susținând că nu există probe din care să reiasă că a făcut trafic de influență, iar în cazul unei condamnări au cerut să fie cu suspendare sub supraveghere.

Potrivit DNA, în perioada 20 februarie 2011 — 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpățână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea săvârșită de tatăl acestuia (Sandu Anghel), precum și a altor cereri incidente în respectiva cauză, în scopul de a obține o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost trimiși în judecată în iunie 2014 de către procurorii DNA, pentru trafic de influență și respectiv complicitate la trafic de influență, iar în luna noiembrie a aceluiași an a început derularea procesului.

După ce au fost cercetați în stare de arest preventiv, judecătorii au înlocuit respectiva măsură cu cea a arestului la domiciliu și, ulterior, cu cea a controlului judiciar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
conductor metrorex  jpeg
Universitatea din Bucureşti  foto unibuc
turisti blocati png
plata impozit 2020 2 jpeg
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net