Angajații CFR au refuzat să intre în tură, joi dimineață

Ultima actualizare:

    Trenurile pleacă cu întârziere din Gara de Nord din București
Trenurile pleacă cu întârziere din Gara de Nord din București

Aproximativ o sută de angajaţi de la CFR Infrastructură şi Călători au refuzat să intre în tură, joi dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile, potrivit news.ro. În urma protestului spontan al angajaţilor din CFR, trenurile de călători pleacă din Gara de Nord cu întârzieri.

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Mişcare-Comercial, Liviu Stanciu, a declarat că angajații vor întrerupe acţiunea când vor primi o dată certă pentru plata salariilor.

Protestatarii sunt nemulţumiţi că miercuri, când trebuiau să primească avansul din salariu, angajaţii de la CFR Infrastructură nu au primit banii, iar cei de la CFR Călători au luat doar 50 la sută.

Liderul sindical a adăugat că cei din conducere le-au spus că banii ar urma să intre în câteva zile, dar nu au putut să le dea o dată sigură pentru plata salariilor.

Ulterior, CFR Călători a transmis un comunicat de presă în care directorul general al societăţii, Iosif Szentes, le promite angajaţilor că prioritatea sa este plata salariilor întârziate şi le cere să nu afecteze circulaţia trenurilor.

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net