Angajată a Primăriei Malu Mare, bătută și umilită de colegi

Ultima actualizare:

    roxana fiertu batut malu marefoto: captuă Oltenia TV
roxana fiertu batut malu marefoto: captuă Oltenia TV

Scandal mare la Primăria din Malu Mare după ce o angajată susține că ar fi fost victima unei agresiuni venite din partea colegilor. Ea ar fi refuzat să semneze niște documente și ca urmare a împotrivirii s-a ales nu doar cu jigniri, ci și cu adevărate corecții fizice.

Roxana Elena Fiertu, consilier juridic la Primăria Malu Mare, susține că a fost jignită și bătută de doi colegi de muncă. Femeia a povestit pentru Oltenia Tv că problemele ei nu sunt noi, ci ar fi început în urmă cu o săptămână, când a refuzat să semneze mai multe documente pentru cadastrarea unor terenuri fără proprietar din comună. Se vehiculează că unul dintre agresori, șofer la Primărie, este Ilie Dodocioiu, vărul primarul din Malu Mare.

“Este vorba acum de niște dosare care se află pe rolul instanței. Din cauza acestor dosare la care în mod normal am făcut în fișa postului întâmpinare și am supărat foarte multe persoane sunt victima acestor agresiuni continue. Amenințările nu au fost numai verbale, au fost și fizice! Am fost împinsă, nu am fost lăsată să ies din birou. Am fost jignită în toate felurile”, a declarat Roxana Elena Fiertu, consilier juridic la Primăria Malu Mare.

Femeia spune că l-a informat și pe primar de incident, dar până acum nu s-a luat nicio măsură. Nici colegii care au fot martorii acestor scene îngrozitoare nu ar fi intervenit să o ajute.

“Nu a luat nicio atitudine (n.r. primarul), iar astăzi, când l-am sunat și l-am întrebat dacă i se pare normal ca o doamnă care lucrează în instituția primăriei comunei Malu Mare să fie agresată în acest fel, mi-a zis să fac plângere. Ceea ce am și făcut”, a mai spus angajata. În timp ce unii colegi confirmă povestea tinerei, alții nici nu vor să se implice.

"E adevărat ce spune, eram în birou când s-a întâmplat problema respectivă. Au fost vorbe jignitoare, precum „Fă, nesimțito…”, după care am ieșit din birou să plec”, a declarat un bărbat, care a asistat la scenele de abuz.

Cei doi angajații au fost amendați pentru ultraj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net