A angajat detectivi particulari ca să prindă hoţii de flori

Ultima actualizare:

    Primăria Câmpina a găsit soluţia pentru a păzi mobilierul urban şi rondurile cu plante
Primăria Câmpina a găsit soluţia pentru a păzi mobilierul urban şi rondurile cu plante

I-auzi una! Primăria Câmpina apelează la detectivi particulari, care au misiunea să-i depisteze pe cei care fură florile din parcuri şi să identifice persoanele care lasă gunoaie în alte locuri decât cele amenajate. Detectivii particulari intră în pâine pe 1 iulie şi vor fi plătiţi cu 16.000 de lei, pe o perioadă de şase luni.

Ce idee! Administratorul public al oraşului Câmpina (Prahova), Remus Bădulescu, este convins că detectivii particulari, doi în total, le vor oferi informaţii preţioase poliţiştilor locali. ”Detectivii particulari vor ajuta Poliţia Locală. Cred că astfel de servicii sunt binevenite”, susţine Bădulescu.  El a declarat că poliţiştii locali sunt prea puţini şi nu pot face faţă. “Noi am achiziţionat serviciile oferite de societate, nu un anumit număr de detectivi. Unu, doi câţi or fi. Avem şi noi o perioadă de o lună în care putem vedea cum se mişă lucrurile şi putem renunţa. Ideea este că le plătim 17 lei pe oră pentru servicii de monitorizare şi de culegere de informaţii”, explică administratorul public pentru adevarul.ro.

simeon stalpnicul png

Detectivii particulari vor monitoriza afişajul stradal în locuri neautorizate, depistarea persoanelor care fac comerţ fără autorizaţie, identificarea persoanelor care aruncă deşeuri, depistarea persoanelor care abandonează câini, combaterea furtului de flori, combaterea distrugerii de arbori şi a mobilierului urban. Nu în ultimul rând, urmaşii lui Sherlock Holmes trebuie să fie vigilenţi şi să împiedice desenul cu graffitti pe clădiri şi pe garduri.

Click! spune

În Câmpina acţionează 40 de poliţişti locali, care au un venit lunar mediu de 3.000 de lei. Ei lucrează în patrule de câte două persoane.  Administratorul public susţine că ”poliţiştii locali au anumite abilităţi limitate, fiindcă nu au fost pregătiţi să culeagă informaţii şi să prindă hoţii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net