Andrei Bădin, realizator la B1 TV, a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Ultima actualizare:

    Andrei Bădin ar fi luat 5000 de leiFOTO Facebook
Andrei Bădin ar fi luat 5000 de leiFOTO Facebook

Jurnalistul Andrei Bădin, a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită. Potrivit instituţiei, acesta ar fi primit în 2013 o sumă de bani pentru a opri difuzarea unei campanii de presă ce o viza pe Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb.

Conform unui comunicat emis de Direcția Națională Anticorupție, citat de paginademedia.ro, Andrei Bădin, a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Bădin „a pretins și primit de la inculpatul Duicu Ioan-Adrian suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presă care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului și al Schimbărilor Climatice. După primirea acestei sume de bani, emisiunile realizate de către Bădin Andrei-Dan nu au mai abordat subiectul referitor la presupusele nelegalități săvârșite de persoana respectivă”, se arată în comunicatul DNA.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net