Sapă curtea în căutarea surorilor ucise

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au adus oameni  care să sape în curtea în care  bănuiesc ei că s-ar găsi probe
Anchetatorii au adus oameni care să sape în curtea în care bănuiesc ei că s-ar găsi probe

Anchetatorii fac eforturi uriaşe să dezlege misterul crimelor de la Rădăuţi. La începutul săptămânii trecute, au găsit mai multe fragmente osoase îngropate la atelierul auto al principalului suspect în cazul surorilor dispărute, însă s-a dovedit că rămăşitele erau de provenienţă animală. Criminaliştii de la Bucureşti s-au reîntors ieri în curtea lui Vasile Lavric.

Au revenit chiar în curtea în care au găsit fragmentele osoase şi s-au apucat de săpat, cu ajutorul unor muncitori de la o firmă din Rădăuţi şi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Au săpat mai întâi la intrarea în casa părinţilor lui Vasile Lavric, într-o verandă în care se afla un beci înfundat. Au scos de acolo zeci de roabe cu pământ şi gunoi menajer, însă nici urmă de oase, aşa cum sperau. S-au mutat apoi în grădina din spatele casei şi nu au mai ieşit de acolo ore bune.

simeon stalpnicul png

Cert e că, ne mărturiseau surse judiciare, anchetatorii de la Bucureşti, erau decişi să sape prin toată gospodăria, sperând să găsească o probă care să-l lege definitiv pe Lavric de dispariţia celor trei femei, fosta sa soţie şi cumnatele acesteia.

Tot ieri, la Curtea de Apel Bucureşti s-a judecat contestaţia făcută de Lavric împotriva deciziei de arestare preventivă. Spre seară, completul de judecată a dat verdictul: rădăuţeanul rămâne în arestul Poliţiei Capitalei.

Suspect de ani de zile, dar lipsesc dovezile

Dispariţia a trei surori din oraşul sucevean Rădăuţi este pe cale să se lămurească după ani întregi în care nimeni nu a ştiut de soarta lor. Principalul suspect este Vasile Lavric, un bărbat de 57 de ani, soţul şi cumnatul dispărutelor.

Chiar dacă prima femeie, Iuliana Iordache, în vârstă de 16 ani, a dispărut încă din 1995, iar celelalte două surori, Nicoleta, de 25 de ani, şi Ramona, de 18 ani, nu au mai fost văzute din 2005, nimeni nu a putut dovedi până acum că Vasile Lavric ar avea vreo legătură cu aceste situaţii bizare, deşi el s-a aflat mereu în capul listei de suspecţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net