Anchetă după ce doi pacienţi au murit după ce au făcut transfuzii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doi pacienți internați la Spitalul ”Filantropia” din Craiova au murit suspect, vineri (24 februarie), după ce au făcut transfuzii de sânge. Poliția a deschis o anchetă.

Poliţiştii fac o anchetă la Spitalul Municipal ”Filantropia” din Craiova, după ce conducerea unităţii medicale a anunţat că doi pacienţi au murit în condiţii suspecte. Surse apropiate anchetei susţin că celor doi bolnavi li s-ar fi făcut transfuzii de sânge înainte de a deceda, dar şi că alţi pacienţi ar fi acuzat stări de rău după ce au primit îngrijiri medicale în Secţia de Hematologie a spitalului, scrie news.ro.

”Este vorba despre o femeie în vârstă de 81 ani, internată la Secţia de Hematologie, şi un bărbat de 67 ani, din Secţia ATI. Conducerea spitalului a sesizat că cei doi au decedat în condiţii suspecte. Cadavrele celor doi urmează să fie expertizate de medicii legişti, iar până la raportul final al acestora se derulează o cercetare privind moarte suspectă”, a declarat Amelia Barbu, ofiţer de relaţii publice la Poliţia Judeţeană Dolj, citată de news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net