ANAF recuperează 8 milioane de lei de la Dorin Cocoș

Ultima actualizare:

    Dorin Cocoș a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare în dosarul Microsoft
Dorin Cocoș a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare în dosarul Microsoft

Fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, are de acoperit un prejudiciu de 9 milioane de euro, din dosarul Microsoft. Din primele licitații ale spațiilor deținute de omul de afaceri, ANAF a recuperat 1,78 milioane de euro.

Șase din cele 14 clădiri sechestrate de la Dorin Cocoș, în dosarul Microsoft, au fost vândute la licitație, cu un preț mai mare decât cel al pieței, scrie romaniatv.net.

Primele licitaţii cu spaţiile comerciale aparţinând lui Dorin Cocoş, desfăşurate joi (17 augsut) la sediul Direcţiei Generale Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF, s-au încheiat la preţuri cu peste 50% mai mari decât nivelul pieţei din zona unde se află proprietăţile. Fiscul a obținut 8 milioane de lei (circa 1,78 milioane de euro).

În zilele de 22 și 24 august, sunt programate licitații pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din același dosar, informează ANAF. 

Pentru un spaţiu comercial de 52 mp situat pe bulevardul Ştefan cel Mare (nr. 5), preţul de pornire a fost stabilit la 340.800 de lei, echivalentul a 1.456 de euro/mp, dar a fost adjudecat la 877.000 de lei, echivalentul a 3.747 de euro/mp.

Spaţiul comercial situat în Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 5 a fost adjudecat de societatea RO SRL Piteşti, controlată de omul de afaceri Roland Rovenţa, care a refuzat să discute cu presa după şedinţa de licitare. RO SRL Piteşti licitează pentru toate cele trei spaţiile comerciale scoase de Fisc la vânzare în data de 17 august.

Fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, are de acoperit un prejudiciu de 9 milioane de euro, pentru care Fiscul a întocmit Dosarul de executare silită nr.1191/2015 şi a publicat 14 anunţuri de licitaţie pentru tot atâtea spaţii.

Click! spune

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul lui confiscarea a 9.000.000 de euro şi 2,4 ani închisoare, în dosarul Microsoft. Cea mai mare pedeapsă în acest dosar a primit-o fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan:  6 ani de închisoare pentru trafic de influenţă și confiscarea a peste 3.000.000 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net