Ana Birchall, audiată în dosarul Tony Blair

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Audiere bombă la DNA Ploieşti. Ana Birchall a fost chemată să dea explicații în dosarul finanțării vizitei lui Tony Blair în România .Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă sunt urmăriţi penal în această cauză.

Ana Birchall este audiată ca martor, după ce pe 12 septembrie a afirmat că în calitate de secretar internațional al PSD era obligată în privința orgănizarii unor evenimente și că nu are nici o calitate în dosarul referitor la vizita la București a fostului premier britanic Tony Blair.

La începutul lunii trecute, procurorii l-au pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile pe Victor Ponta.

Acesta este suspectat de folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și de complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

Pota a primit șapgă să-l aducă în țară pe fostul premier

Fostul premier este acuzat că ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la Sebastian Ghiţă, pentru a organiza vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD la alegerile parlamentare din anul 2012, susţin anchetatorii.

În același dosar a fost pus sub control judiciar și Sebastian Ghiță, acuzat de complicitate la spălare de bani.

Tot astăzi va sosi la DNA Ploiești si Gheorghe Ștefan, zis “Pinalti”, în calitate de inculpat în dosarul lui Vasile Blaga.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net