Amendat după ce a parcat aiurea bolidul de peste 400.000 €

Ultima actualizare:

    Prins în fapt, Nicorescu a aşteptat cuminte  amenda de la poliţist
Prins în fapt, Nicorescu a aşteptat cuminte amenda de la poliţist

Cum începe ziua unui milionar în euro din România? Cu multe incertitudini! Nu ştie ce haine de fiţe să pună pe el, cu ce accesorii să completeze ţinuta, ce bolid de lux să scoată din garaj şi în ce loc să-şi savureze cafeaua. Cu această “corvoadă” se luptă zilnic şi bogătanul Dan Dumitru Nicorescu, zis “NDD”.

Cafeaua de zilele trecute l-a costat scump pe milionarul Nicorescu. Afaceristul, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins recent de către fotoreporterii Click! în Dorobanţi, acolo unde îşi savurează zilnic cafeaua.


    Milionarul se plimbă prin oraş cu un bolid de peste 400.000 €
Milionarul se plimbă prin oraş cu un bolid de peste 400.000 €

Îmbrăcat elegant şi cu un cojocel care valora probabil cât chiria pe o lună în această zonă de fiţe, Nicorescu a coborât de la volanul Rolls-Royce-ului său, în valoare de aproape jumătate de milion de euro. Chiar dacă afară nu erau temperaturi cu minus şi avea de mers câţiva metri pe jos, comod din fire, omul a parcat la doi paşi de locaţia dorită.


    Nicorescu şi-a făcut un obicei din a parca în locuri nepermise
Nicorescu şi-a făcut un obicei din a parca în locuri nepermise

Evident că-n loc nepermis, chiar în mijlocul intersecţiei. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, despre Nicorescu se spune că ar avea o avere care se apropie de un miliard de euro. Fost acţionar la o bancă, bucureşteanul face în special afaceri cu fier vechi, iar în trecut a făcut bani din textile şi cafea. O cafea i-a adus şi o amendă de la poliţie. După ce a ieşit din restaurant, milionarul s-a trezit cu un poliţist lângă maşină. Nu s-a târguit, nici n-a încercat să-l înduplece pe omul legii, ci a aşteptat cuminte ca acesta să-i scrie procesul verbal. Milionarul a plecat spre casă mai “sărac” cu 290 de lei, amenda pentru oprire neregulamenatară, sau 145 de lei dacă e plătită în 48 de ore şi câteva puncte penalizare. De altfel, nu e prima dată când afaceristul parchează unde are chef şi a fost surprins de mai multe ori cu maşina parcată pe trecerile de pietoni sau în staţiile de autobuz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
padure jpg
regina elisabeta si jackie kennedy captura video jpg
eremia teofil grigorescu adevarul ro jpg
bauturi pexels jpg
pisica disparuta png
incendiu bucuresti facebook jpeg
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net