Amendat că a înjurat PSD pe Facebook, un bistrițean și-a vărsat nervii pe Dragnea

Ultima actualizare:

    Călin Farcaș nu are de gând să achite amenda de 200 de lei. (foto: Facebook)
Călin Farcaș nu are de gând să achite amenda de 200 de lei. (foto: Facebook)

Un tânăr român care locuiește în Marea Britanie s-a trezit cu o amendă la domiciliul din România după ce a înjurat PSD pe Facebook. Conform poliției, formațiunea politică a depus plângere pentru proferarea de expresii injurioase în spațiul public. Bistrițeanul le-a transmis celor care l-au amendat că nu va plăti amenda și și-a vărsat nervii pe șeful PSD, Liviu Dragnea.

Călin Lucian Farcaș și-a pus toată filiala PSD din Bistrița în cap după ce a postat pe Facebook un mesaj injurios la adresa politicenilor acestei formațiuni. Pe 12 martie 2017, Farcaș i-a spurcat pe aceștia pentru apetența cu care „sparg” banii publici. La o lună și jumătate de la mesajul extrem, Farcaș a primit la domisciliul din România un proces verbal prin care i se aducea la cunoștință că a fost amendat cu 200 de lei pentru limbaj licențios pe Facebook.


    Iată textul procesului verbal
Iată textul procesului verbal

La aflarea veștii, tânărul a izbucnit din nou, de data aceasta vărsându-și nervii pe Liviu Dragnea. „Să-ți dau la m**e domnule Dragnea, ție si tuturor jegurilor care sunt cu tine in partid.... Începând de la tine, CONDAMNATULE, si terminând cu domnul Radu Moldovan, Ovidiu Crețu si ceilalți jegoși care furați județul!!!! Bani la buget nu vedeți de la mine zdrențelor, in viață voastră...” , a tunat Călin Farcaș.

Amenda a fost dată în baza Legii 61/1991, art.2, punctul 1, unde se arată că reprezintă contravenție „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice”.

Potrivit HotNews.ro, Călin Lucian Farcaș a fost director de marketing al Clubului de fotbal Gloria Bistrița și vicepreședinte al PP-DD Bistrița-Năsăud, partid din partea căruia a candidat în anul 2012 pentru o funcție de consilier județean, pe care însă nu a obținut-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canalul București   Dunăre  O anticipare din 1952 jpeg
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net