Am premiat peste 1.300 de români la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru Ignat (34 de ani) este norocosul care a pus mâna pe un loz de 5.000 de lei, chiar  în prima zi de concursFoto: Click!
Mihai Alexandru Ignat (34 de ani) este norocosul care a pus mâna pe un loz de 5.000 de lei, chiar în prima zi de concursFoto: Click!

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Cel mai iubit concurs din presă a premiat în zece zile peste 1.300 de norocoşi. Cele mai râvnite lozuri, care îţi aduc două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei).

Doar cine nu cumpără Click!, nu câştigă premii. Ziarul preferat i-a adus lui Mihai Alexandru Ignat, din Turnu Măgurele, 5.000 de lei. Teleormăneanul ne-a vizitat la redacţie extrem de bucuros cu lozul norocos în mână. Cu banii câştigaţi îşi va repara maşina şi îi va face soţiei  o surpriză. Vineri, un ploieştean, cu care vom face cunoştinţă în ziarul de mâine, a nimerit al doilea loz cu 5.000 de lei.

Alţi cinci norocoşi au câştigat câte 1.000 de lei, iar 36 de români au nimerit lozurile cu 300 de lei. Două telefoane performante au mers la cititorii noştri, iar alţi nouă au câştigat câte un set cu trei vase Delimano. Un aspirator modern a ajuns la un bucureştean, iar 75 de cititori vor primi de acum gratis ziarul Click! acasă, timp de o lună de zile. S-au mai câştigat două cuptoare cu microunde şi 25 de seturi cu ibric de cafea şi râşniţă. S-au mai câştigat dvd-uri, geluri de duş, dar şi lozuri cu reducere.

Astfel, peste 900 de români au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective. Printre acestea sunt ibrice, pilote, încălţăminte, aparate de îngheţată, filtre de apă, cuptoare convecţie, mopuri rotative, seturi cuvertură şi pernă, râşniţe electrice şi multe alte produse. Mai avem mii de premii pentru tine aşa că nu rata şansa de a intra în marea familia a câştigătorilor Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi zilnic ziarul Click! şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net