«Am câştigat o pensie de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:
Dumitru Ciornei  a câştigat 300 de  lei la Click!MANIA
Dumitru Ciornei a câştigat 300 de lei la Click!MANIA

Bucurie mare în familia Ileanei Dragnea. Bucureşteanca de 70 de ani a câştigat cu ziarul preferat 1.000 de lei. „Vă mulţumesc din suflet! Sunt tare fericită că am reuşit să câştig un premiu aşa mare. Pensia mea e de 1.000 de lei, aşadar Click! mi-a făcut cadou pensia mea pe o lună”, ne-a spus cititoarea noastră.

Ileana cumpără Click! zi de zi şi spune că a mai câştigat o reducere la o saltea, pe care a şi comandat-o. „În fiecare zi iau Click! Ştiţi cum e, nu joci, nu câştigi! Poate mai nimeresc vreun loz norocos. Îmi fac cu ochiul oalele ălea de gătit sau aspiratorul”, a mai spus pensionara.

Elena Diga  a câştigat un  set cu ibric  şi râşniţă  de la Click!
Elena Diga a câştigat un set cu ibric şi râşniţă de la Click!

Cititoarea noastră are soţul bolnav, iar cu banii câştigaţi spune că se va îngriji de sănătatea lui. „Pensia se duce pe medicamente, pentru că soţul meu e bolnav. După ce le cumpăr, restul de bani o să-i păstrez pentru zile negre”, a conchis femeia. Dumitru Ciornei (68 de ani) îşi iubeşte mult soţia. Tocmai de aceea, cu banii câştigaţi la concursul lui preferat îi va cumpăra jumătăţii sale haine.


    Elena Diga  a câştigat un  set cu ibric  şi râşniţă  de la Click!Foto: Click!
Elena Diga a câştigat un set cu ibric şi râşniţă de la Click!Foto: Click!

Tot cu ea a venit la redacţie pentru a-şi revendica premiul. „E primul meu câştig, iar soţia a fost tare bucuroasă. După ce primim banii pe card mergem într-un complex comercial să ne luăm hai­ne. Sper să nu fie ultimul câştig şi să vă mai vizitez”, ne-a spus pensionarul care a câştigat 300 de lei. Lozul Click!MANIA i-a adus Elenei Digă (73 de ani), din Bucureşti, un set cu ibric electric şi râşniţă. „Premiul ăsta a picat la ţanc. Vă spun sincer, râşniţa mea abia mai mergea, iar ibricul se găurise de cât l-am folosit. Acum abia aştept să le testez pe cele noi. Sunt bucuroasă că nu ­trebuie să mai fac economii ca să cumpăr eu altele”, ne-a spus femeia, care cumpără Click! zilnic.

Avem peste 10.000 de premii

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 10.861 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

Premiile se revendică la numerele: 0318.603.425, 0318.603.426 şi 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru a intra în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net