«Am câştigat 300 de lei cu Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Constantin Pajură  îşi va plăti detectorul  de gaze cu banii  de la Click!MANIAFoto: Florin Şuler
Constantin Pajură îşi va plăti detectorul de gaze cu banii de la Click!MANIAFoto: Florin Şuler

Cel mai iubit concurs din presă a făcut deja primii români fericiţi. “Nici nu mă aşteptam să câştig un premiu în bani chiar în prima zi de Click!MANIA”, ne-a dezvăluit, fericit, un cititor norocos.

Constantin Pajură (55 de ani) va investi în siguranţa casei sale, după ce a „împuşcat” un premiu de 300 de lei la concursul Click!MANIA. Bucureşteanul, care citeşte zilnic Click!, ziarul lui preferat,  va achita o parte din contravaloarea detectorului de gaze pe care o firmă specializată i l-a amplasat în apartament.

„Mai am de achitat o rată, iar banii aceştia pică taman bine. Cred că orice instrument care îţi oferă un plus de confort şi de siguranţă în casă e binevenit”, ne-a spus bărbatul. Domnul Pajură mărturiseşte că citeşte cu plăcere articolele sportive, dar şi pe cele legate de concursul care a făcut până acum zeci de mii de români fericiţi.

Vrei şi tu să câştigi un premiu la Click!MANIA? Nimic mai simplu. Cumpără zilnic ziarul nostru, până la 3 noiembrie, răzuieşte talonul de concurs de pe prima pagină şi vezi dacă ai avut noroc. Şansele sunt mari, mai ales că punem la bătaie peste 6.500 de premii, în valoare totală de peste 300.000 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize.

Sunt în joc un autoturism Dacia Logan, zece premii a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei, 350 de premii a câte 300 de lei, 10 telefoane, 10 tablete, 100 de baterii exterene, 10 grătare Delimano, 50 de robinete electrice, 3 cuptoare cu microunde, 1.000 de geluri pentru dureri musculare, 5.000 de seturi cu 2 cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, puteţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net