"Am câştigat 300 de lei cu Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Viorica Partoc a câştigat 300 de lei chiar în prima zi de concursFoto: Sever Gheorghe
Viorica Partoc a câştigat 300 de lei chiar în prima zi de concursFoto: Sever Gheorghe

Premiile puse în joc la Click!MANIA îşi găsesc zilnic „drumul” spre cititorii noştri! Încă doi norocoşi s-au ales cu câte 300 de lei. Caută şi tu, zilnic, cele trei simboluri identice de pe lozul de concurs.

Viorica Partoc (61 de ani), din Bucureşti, a câştigat, chiar în prima zi a concursului Click!MANIA, 300 de lei. Este cititoare fidelă a ziarului nostru: “Citesc Click!, de ani buni. Îl cumpăr în fiecare zi. Chiar şi acum, când am venit să ridic premiul, am ziarul în geantă”, ne-a mărturisit Viorica, care este administrator de firmă. Ea ne-a mai spus că, în dimineaţa în care a cumpărat ziarul cu lozul câştigător, i-a atras atenţia vânzătorului de la chioşcul de ziare: „I-am spus: „Fii atent, că azi câştig!”. Viorica Partoc ne-a mărturisit şi ce are de gând să facă cu banii: „Întotdeauna, orice bani sunt bineveniţi. Cu o parte din sumă o să mai pun nişte murături”.

Cum poţi câştiga?

Vrei să intri şi tu în familia câştigătorilor Click!MANIA? Nimic mai simplu. Avem de dat 16.000 de premii, în valoare de 100.000 de euro. Verifică zilnic lozul, iar dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat. Te poţi alege cu bani (20.000 de lei, 1.000 de lei sau 300 de lei, telefoane, tablete, DVD-uri cu filme de animaţie, televizoare, cuptoare cu microunde sau excursii. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318603.426, 0318/ 603.427 şi 0318/ 603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei.  

"Voi împărţi premiul cu familia"

Daniel Alin Caşu
Daniel Alin Caşu

Daniel Alin Caşu (45 de ani), din Bucureşti, a câştigat 300 de lei la Click!mania. „Cumpăr ziarul în fiecare zi pentru tatăl meu şi, bineînţeles, că, de fiecare dată, îl citesc şi eu”, ne-a spus Daniel, care este economist, de meserie. Ce va face cu banii câştigaţi? „Îi voi împărţi cu tatăl şi cu fratele meu. Fiecare vom lua câte 100 de lei”, a mai spus câştigătorul.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net