«Am câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Mihaela Meiroşu  a câştigat 1.000 de lei  cu ziarul preferat
Mihaela Meiroşu a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat

Ăsta da noroc! Mihaela Meiroşu a cumpărat cu ultimii bănuţi din portofel ziarul preferat. Surpriză! Lozul Click!MANIA i-a adus bucureştencei 1.000 de lei.

Mihaela Meiroşu e asistent medical la un spital din Bucureşti. Spune că citeşte ziarul Click! cu mare plăcere, în special subiectele de actualitate şi reţetele. S-a întâmplat ca marţi, 27 septembrie, să cumpere ziarul preferat cu ultimii bănuţi din portofel.

”Am să fac o cinste mare doamnei de la chioşcul de ziare. Nu aveam toţi banii pentru a cumpăra Click! şi am rămas datoare cu 10 bani la dânsa. Am rugat-o să-mi spună ea dacă este adevărat că am un loz câştigător de 1.000 de lei pentru că nu îmi venea să cred. Ştiam despre concursurile din Click!, dar nu am câştigat niciodată. Sunt foarte emoţionată pentru că marţi, 4 octombrie, este ziua mea şi am să îmi cumpăr o rochiţă, poate şi nişte pantofiori, să nu uit că am câştigat la Click!MANIA. Şi fiul meu s-a bucurat: vrea şi el o pereche de jeanşi noi”, ne-a declarat fericită bucureşteanca de 45 de ani. 

Şi tu poţi pune mâna pe premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Câştigi cu trei simboluri identice.

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, puteţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net