«Am câştigat 1.000 de lei cu Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Vasile Gărbaciu a câştigat 1.000 de lei
Vasile Gărbaciu a câştigat 1.000 de lei

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Bucureşteanul Vasile Gărbaciu (80 de ani) a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat. Şi tu poţi intra în marea familie a câştigătorilor dacă dezlipeşti lozul de pe prima pagină şi ai trei simboluri identice.

”Am câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA şi este o mare surpriză. În 48 de ani de serviciu, sunt primii bani câştigaţi până la vârsta asta altfel decât prin muncă şi vă daţi seama că nu este de ici de colo. Am mai câştigat la concursuri, dar până acum nu am obţinut decât diferite obiecte, însă când primeşti bani este altceva. O să folosesc suma primită de la Click!MANIA ca să îmi vopsesc cada şi să îmi refac baia. În plus, vreau să îmi pun gresie la bucătărie. Aşa că banii au venit la fix”, ne-a spus câştigătorul. Şi Niculae Giany (45 de ani) a nimerit un loz câştigător. Bucureşteanul a câştigat un set cu ibric şi râşniţă electrică. „Sunt cititor fidel din 2007. Vă mulţumesc pentru premiu. Chiar e util, pentru că nu aveam în bucătărie nici râşniţă şi nici ibric. Dacă până acum cumpăram cafeaua măcinată, acum o s-o măcinăm acasă”, ne-a mai spus bucureşteanul.

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi, dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat! Sunt în joc o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.

Niculae Giany a câştigat un ibric şi o râşniţă
Niculae Giany a câştigat un ibric şi o râşniţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
image
actualitate.net
image
actualitate.net