"Am câştigat 1.000 de lei cu Click!MANIA"

Ultima actualizare:
Florin a câştigat un abonament
Florin a câştigat un abonament

Am pregătit premii în valoare de peste 100.000 de euro pentru cititorii noştri fideli. Click!MANIA te premiază zilnic cu bani, tablete, telefoane, televizoare şi multe alte surprize. Joacă şi tu şi ai şansa să pui mâna pe unul dintre cele peste 16.000 de premii.

Se măreşte familia câştigătorilor Click!MANIA. Deşi au trecut doar trei zile de concurs, aproape 200 de cititori fideli s-au ales cu premii importante. Prima zi de concurs a fost cu noroc pentru Alin Florescu. Bucureşteanul, în vârstă de 34 de ani, a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat. “Nu mi-a venit să cred când am luat ziarul şi am dezlipit lozul. Mi-am sunat iubita şi i-am zis să stea jos pe scaun. N-am mai câştigat niciodată nimic. Sunt tare fericit!”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca manager la un salon de înfrumuseţare. Cu banii de la Click!MANIA, bărbatul o să mai achite din facturi şi o să-şi cumpere nişte electronice. “Banii au picat la ţanc. Nici nu se putea mai bine. De acum o să cumpăr ziarul doar de la acelaşi chioşc. Mai mult, i-am promis doamnei vânzătoare o prăjitură cu ciocolată că a avut mână norocoasă”, a conchis câştigătorul nostru. Florin Mocanu (44 de ani) spune că nu a avut niciodată noroc la concursuri şi că primul câştig a fost cel de la Click!MANIA. “Nu se lipeşte norocul de mine când vine vorba de concursuri, dar uite că m-am bucurat şi eu o dată cu ziarul meu preferat. Îl cumpăr zilnic în drumul spre muncă şi cel mai mult îmi place să citesc ştirile din presa externă sau paginile de sport”, ne-a spus bucureşteanul, care a câştigat un abonament pe o lună de zile la ziarul Click! “E bine că mai fac economie. Poate mă loveşte un noroc mai mare şi nimeresc şi eu un loz cu 20.000 de lei”, a conchis bărbatul.


    Florin a câştigat un abonament Foto: Dorin Constanda
Florin a câştigat un abonament Foto: Dorin Constanda

Click! spune

Caută zilnic unul dintre cele 16.000 de premii, în valoare totală de 100.000 de euro, pe lozurile Click!MANIA. Ai trei simboluri identice pe un loz? Sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul norocos, pentru revendicarea premiului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net