Alooo, CFR! Ce-i cu zăpada asta în tren?

Ultima actualizare:

    Zăpadă pe holul trenuluiFoto: Facebook
Zăpadă pe holul trenuluiFoto: Facebook

Imagini revoltătoare publicate, marți dimineață de un clujean pe contul său de Facebook. În trenul cu care acesta se deplasa pe ruta Teiuș - Cluj-Napoca era plin de zăpadă, atât pe coridor, cât și pe banchetele din compartimente.

UPDATE. Până acum, CFR a precizat doar că „temperaturile extrem de scăzute, de până la minus 25 de grade Celsius, au generat disfuncționalități atât la nivel de șină de cale ferată, cât și la nivel de material rulant. Unele garnituri au avut probleme la sistemele de încălzire și au înregistrat întârzieri determinate de vitezele reduse impuse de condițiile meteo, de  necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații unde tracțiunea electrică nu mai era posibilă și, nu în ultimul rând, de necesitatea intervențiilor cu utilaje”.

„Bravo, CFR Călători!!! Parcă sunt în epoca de piatră!! Ruta Teiuş - Cluj-Napoca !! Ruşine! Vreţi bilete şi abonamente! Dar condiţiile de călătorie unde sunt?? Circulăm cu zăpadă în tren parcă suntem pe pârtie“, scrie Marius Merca pe pagina sa de Facebook.


    Zăpadă pe bancheteFoto: Facebook
Zăpadă pe bancheteFoto: Facebook

Poate văd și șefii CFR Călători în ce condiții sunt nevoiți să circule românii care plătesc bani frumoși pentru călătoria cu trenul!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net