Alina Petre a fugit din «magazinul groazei» într-o vilă cochetă

Ultima actualizare:

    Aici şi-a mutat magazinul  fosta noră a lui Măgureanu
Aici şi-a mutat magazinul fosta noră a lui Măgureanu

La două săptămâni de la crima petrecută în magazinul său din Bucureşti, Alina Petre şi-a mutat hainele şi maşinile de cusut. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a închiriat mansarda unei vile situate într-un cartier de lux, unde plăteşte 1.000 de euro lunar.

Cutii de-a valma, plase şi saci burduşiţi de haine, rochii elegante îngrămădite pe umeraşe, manechine răsturnate - toate într-o mansardă de aproape 80 de metri pătraţi. Timp de două zile, Alina Petre a muncit cot la cot cu bărbaţii şi a încărcat trei camioane cu mobilier, calculatoare şi haine în valoare de 30.000 de euro, pe care le-a transportat din Calea Victoriei, în noua locuinţă: o vilă cochetă de pe strada Bitoliei, din cartierul Dorobanţi, pentru care noua proprietară va plăti lunar 1.000 de euro chirie.

După cum se ştie, în Joia Mare, vânzătoarea Loredana Ivan (38 de ani) a fost ucisă cu zece lovituri de cuţit de concubinul ei, în toaleta magazinului. Săptămâna trecută, fostei nurori a lui Virgil Măgureanu i s-a permis accesul în magazinul groazei, însă abia weekendul trecut aceasta s-a putut mobiliza cu muncitorii să mute marfa.


    În magazinul de pe  Calea Victoriei, vânzătoarea  Alinei Petre a fost ucisă
În magazinul de pe Calea Victoriei, vânzătoarea Alinei Petre a fost ucisă

“M-am mutat alaltăieri. Două zile am cărat şi e calabalâc aici pentru că nu am avut timp să le aşez, clientele mă sună deja să mă întrebe când deschidem. Deocamdată, am de zugrăvit, de şmotruit. Fac asta singură, pentru că sunt învăţată şi-mi place, nu mă feresc de muncă. Am construit blocuri, am stat pe şantier, dintotdeauna mi-am zugrăvit singură casele, aşa că mă descurc”, a declarat Alina Petre, pentru Click! Afacerista vrea să deschidă noua locaţie luna viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net