Alina Gorghiu cere demisia șefei Ambulanței București după scandalul morții lui Gyuri Pascu

Ultima actualizare:

    Alina GorghiuFoto: Eduard Enea
Alina GorghiuFoto: Eduard Enea

Cu mai puțin de două ore înainte de a muri, Ioan Gyuri Pascu chemase ambulanța, dar medicul sosit la casa fostei soții ale artistului, acolo unde acesta se afla în noaptea de 25 spre 26 septembrie, i-a pus un diagnostic șocant, atac de panică, i-a dat un calmant și a plecat. La 5 dimineața, Gyuri a murit de infarct, la doar 55 de ani.

Cei de la Gazeta Sporturilor au făcut publică o anchetă ce a scos la iveală detalii cutremurătoare. ”În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alis Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul rămînă secret”, a spus sursa de la Ambulanța București. Șefa Serviciului de Ambulanță al Capitalei a confirmat informațiile celor de la gsp.

La scurt timp după ce au fost făcute publice aceste desoperiri, Alina Gorghiu, copreședintele PNL, și-a arătat indignarea printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook și a cerut, totodată, demisia lui Alis Grasu, care a anunțat demararea unei anchete interne la Ambulanța București.

”Facem o anchetă să vedem dacă medicul de la ora 3 a făcut tot ce trebuia să facă. Dacă a respectat protocolul. Și vom lua măsuri. Înțelegeţi-mă, dacă n-a respectat, ce pot face eu?”, a spus managerul Ambulanţei.

Gorghiu a fost tranșantă: "Citesc cu uimire, nici nu mai ştiu a câta oară, că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred că e momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze. Prea multe cazuri, prea multă incompetenţă, prea multe derobări de responsabilitate". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net