Alina Gorghiu, cafea de racolare cu Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Alina Gorghiu și Denise Rifai ar putea deveni colege de partid (Foto: Facebook/Alina Gorghiu)
Alina Gorghiu și Denise Rifai ar putea deveni colege de partid (Foto: Facebook/Alina Gorghiu)

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, este aproape de un transfer „de senzație” în partid, iar primul pas s-a concretizat în cursul zilei de ieri. Liderul liberalilor a mărturisit pe Facebook că a făcut primii pași în vederea cooptării în partid a jurnalistei Denise Rifai (Realitatea TV). Cele două au băut cafea și s-au fotografiat împreună.

Alina Gorghiu vrea oameni bătăioși în PNL după retragerea lui Vasile Blaga și a arătat cu degetul spre două femei: jurnalistele Denise Rifai și Simona Gherghe. Liderul PNL vrea să convingă electoratul cu pretendenți noi și fără dosare penale, la alegerile parlamentare din această iarnă. Ieri, Alina Gorghiu s-a întâlnit cu Denise Rifai pentru a-i propune să se alăture cauzei politice a PNL. După fotografiile postate de Gorghiu pe contul ei de socializare am putea zice că au vorbit aceeași limbă.

„Şi a fost şi cafeaua cu Denise... Ştiu, selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!”, a scris Gorghiu pe Facebook. Dacă e să dăm crezare celor spuse de ea, urmează întâlnirea cu Simona Gherghe (Antena 1). Însă, realizatotarea emisiunii „Acces direct” a răspuns déjà de la distanță că nu e interesată să intre în politică deocamdată.

Alina Gorghiu a provocat un val de discuții pe rețelele sociale după ce a declarat că ar face echipă bună cu jurnalistele mai sus menționate. Reacția susținătorilor Partidului Național Liberal nu a fost pe măsura așteptărilor ei. „Pe Alina Plugaru la ce minister o s-o propuneți?”, s-a întrebat un utilizator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net