Alina Gorghiu, atac la Cioloş:«Mi-aş fi dorit un premier mai curajos»

Ultima actualizare:

    Alina Gorghiu, co-președinte PNLfoto: Adevărul
Alina Gorghiu, co-președinte PNLfoto: Adevărul

Alina Gorghiu i-a reproşat premierului Dacian Cioloş lipsa de reacţie în cazul bebeluşilor din Argeş. Copreşedintele PNL a declarat, miercuri seară, la Digi 24, întrebată dacă liberalii îl vor coopta în rândurile lor pe Dacian Cioloş, că uşile partidului sunt deschise pentru orice tehnician şi om pregătit, dar şi-ar fi dorit un premier ”mai curajos”.

Gorghiu şi-a exprimat şi nemulţumiri faţă de activitatea lui Cioloş ca premier

“Oricărui tehnician, oricărui om bine pregătit îi transmitem că uşile partidului sunt deschise”, a spus Alina Gorghiu, întrebată dacă PNL are de gând să îl racoleze pe Dacian Cioloş în partid, scrie România Tv.  

”Mi-aş dori să văd un premier mai curajos, Mi-aş dori să văd un premier care nu are niciun fel de temere atunci când face evaluarea în administraţie (..) Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi când miniştrii lui greşesc”, a mai afirmat Gorghiu.

Întrebată dacă consideră că această criză este aproape de final, Alina Gorghiu a comentat: “Nu îmi dă senzaţia că situaţia este sub control, sunt neliniştită. Mai ieri, părea că se apropie de un deznodământ, dar astăzi, toate informaţiile repun pe tapet o criză care se pare că nu este deloc spre final”.

Val de îmbolnăviri în Argeş

Scandalul îmbolnăvirilor în România a izbucnit în 29 ianuarie, când au fost transferaţi la Spitalul ”Marie Curie” din Bucureşti 16 copii, majoritatea din Argeş, cu SHU sau cu suspiciuni de SHU. Dintre aceştia, trei fetiţe din Argeş au murit în spital, pe 4, 15 şi 16 februarie. Cauza îmbolnăvirii copiilor din judeţul Argeş care au dezvoltat sindrom hemolitic-uremic este o tulpină de E.coli, a anunţat, în 25 februarie, ministrul sănătăţii. În cadrul anchetelor efectuate de autorităţi a fost luată în calcul şi varianta ca brânza de la „Lactate Brădet” să fi provocat îmbolnăvirile. În 9 martie, managerul Institutul Cantacuzino a declarat, pentru news.ro, că brânza de la Brădet nu a fost sursa îmbolnăvirii copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net