Alina Bica vrea să-și deschidă un birou de avocatură. Ce spun procurorii

Ultima actualizare:

    Alina Bica rămâne sub control judiciar (foto: Mediafax)
Alina Bica rămâne sub control judiciar (foto: Mediafax)

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, speră să scape de închisoare pentru a-și deschide un cabinet de avocatură. Bica spune că de când e sub lupa procurorilor nu are nici o sursă de venit și că trăiește pe spinarea părinților. Joi, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca fosta șefă DIICOT să rămână sub control judiciar, în ambele dosare în care e cercetată pentru corupție.

Alina Bica vrea să profeseze pentru a se putea întreține. Aceasta a declarat joi, la ieșirea de la Instanța Supremă, că intenționează să-și deschidă un cabinet de avocatură. Pentru aceasta, are nevoie de o decizie favorabilă a Înaltei Curți în ceea ce o privește. Bica e cercetată în două dosare, sub acuzația de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave (dosarul Bica 1), și pentru luare de mită, abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului (dosarul Bica 2).

O să-mi deschid un cabinet de avocatură. Trebuie să lucrez. În pofida a ceea ce s-a spus, nu am alte surse de venit, e normal. (...) De 9 luni eu nu am sursă de venit. Bănuiesc că nu pot să stau pe banii părinților. Stau într-un apartament de 50 mp cu o rată de 400 euro pe lună, pe care dacă nu o plătesc mă dau afară”, a afirmat Bica, citată de Agerpres.

Înalta Curte i-a spulberat azi visele, după ce a respins cerere sa de revocare a măsurii controlului judiciar. Cu toate acestea, Baroul Dolj va analiza solicitarea venită din partea Alinei Bica de înscriere în tabloul avocaților definitivi cu drept de exercitare a profesiei și de înregistrare a unui cabinet individual, notează hotnews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net