Ursul din Sibiu a fost omorât

Ultima actualizare:

    La Sibiu, autorităţile sunt în alertă foto: arhiva personală
La Sibiu, autorităţile sunt în alertă foto: arhiva personală

Ursul care a fost văzut, miercuri dimineață, pe străzile din Sibiu alergând a fost ucis, în urmă cu puțin timp, de vânători. Animalul a fost localizat în curtea unei case din Sibiu, după ce a străbătut o bună parte din oraș, și încercările de a-l tranchiliza au eșuat.

A fost panică mare la Sibiu după ce mai mulţi oameni au anunţat la 112 că pe străzile oraşului umblă liber un urs. Centrul Sibiului a fost împânzit de echipaje de căutare, iar oamenii au fost sfătuiţi să fie foarte atenţi şi să ofere informaţii suplimentare pentru capturarea animalului. La scurt timp după ce autorităţile s-au mobilizat pentru a-l captura, ursul a fost găsit într-o curte. Animalul era speriat și exista riscul de a devenit agresiv, astfel că după ce medicul veterinar de la Grădina Zoologică nu a reușit să-l tranchilizeze, vântorii l-au împușcat mortal.

Animalul a fost văzut prima dată pe strada Calea Dumbrăvii, în jurul ore 7.30 dimineața, când un sibian a și sesizat poliția prin intermediul 112.

Imediat după apel, polițiștii alături de mulți angajați ai Grădinei Zoologice au pornit în căutarea lui. Acțiunea de căutare a durat aproape două ore. Ursul a ajuns până în centrul orașului când a fost localizat de forțele de ordine în curtea unei case. Martorii au spus că l-au văzut în timp ce alerga în apropierea unei școli, chiar la ora la care copiii începeau orele. Reprezentanţii Grădinii Zoologice au precizat că animalul nu era unul aflat în grija lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net