Alertă cu bombă în România! A fost găsit un pachet suspect

Ultima actualizare:

    Traficul este coplet blocat în Piatra-NeamțFoto: romaniatv.net
Traficul este coplet blocat în Piatra-NeamțFoto: romaniatv.net

Joi dimineața (19 noiembrie), s-a dat o alertă cu bombă în centrul orașului Piatra-Neamț. Din primele informații, ar fi fost vorba despre un rucsac suspect. La fața locului a venit o echipă de geniști care inspectează bagajul. Circulația în zonă a fost blocată complet pentru câteva ore.

Update 11:11: Specialiştii echipei antitero a SRI au reuşit să verifice conţinutul rucsacului şi al poşetei suspecte de lângă staţia PECO, şi au stabilit că nu sunt motive de îngrijorare. Un om al străzii reţinut în timpul operaţiunii care susținea că rucsacul îi aparține fost dus la secţie pentru a da detalii declarații. Alerta a fost ridicată, iar circulaţia în zonă a fost reluată.

Update 10:36 Geniștii au preluat obiectele suspecte, o borsetă și un rucsac, cu ajutorul unui dispozitiv telescopic, potrivit Adevărul.

Traficul este oprit, de la Casa de Cultură până la fostul magazin Gosat. La fața locului au apărut echipajele de urgență SMURD, o echipă de geniști și poliția. Din primele informații, ar fi vorba despre un rucsac care a fost văzut pe o țeavă de gaz în zona respectivului Peco, pe o cutie de gaz între clădirea unde funcționează Poșta și PECO Petrodava.

La fața locului a ajuns și subprefectul de Gheorghe Niculai, care a declarat că pe camerele de la Centrul de Calcul se văd două persoane care ar fi avut asupra lor acest tip de genți, dar imaginile sunt neclare. Apelul la 112 a fost făcut la ora 7:30. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net