Trei persoane au murit la scurt timp după ce s-au prezentat la secţiile de votare

Ultima actualizare:

    Pe 9 decembrie se desfăşoară alegerile pentru Parlamentul României. (Foto arhivă)
Pe 9 decembrie se desfăşoară alegerile pentru Parlamentul României. (Foto arhivă)

O femeie în vârstă de 73 de ani din Galaţi şi un bărbat în vârstă de 61 de ani dintr-o comună doljană au murit duminică, la scurt timp după ce au votat, iar în judeţul Prahova un bărbat în vârstă de 80 de ani a intrat în stop cardio-respirator înainte să intre în cabina de vot, scrie adevarul.ro.

Femeia, în vârstă de 73 de ani, s-a prezentat duminică dimineaţă la secţia de votare amenajată în incinta Şcolii gimnaziale numărul 11 din cartierul Ţiglina III. La ieşirea din clădire, ajunsă pe trotuarul din faţa şcolii, vârstnicei i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe asfalt. Trecătorii aflaţi în jurul său au telefonat la 112 şi, la faţa locului, a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„La sosirea echipajului, pacienta era în stop cardio-respirator. I s-au făcut manevrele de resuscitare timp de aproape o oră însă, din păcate, acestea au rămas fără rezultat şi a fost declarat decesul", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi

Nicolae Mihai, în vârstă de 61 de ani, din comuna doljeană Întorsura, a decedat după ce a ieşit din secţia de votare numărul 378.

La Ploieşti, un bărbat de 80 de ani a intrat în stop cardio-respirator înainte să intre în cabina de vot. Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova care s-au deplasat la faţa locului nu au putut să-l salveze pe bătrân.

Citiţi amănunte pe adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net