Alegeri prezidenţiale 2019. Dan Barna, marele perdant: «Am sperat până în ultimul moment»

Ultima actualizare:

    Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale 2019FOTO: Facebook
Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale 2019FOTO: Facebook

Rezultat slab obţinut de USR-PLUS în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019. Dan Barna şi-a recunoscut înfrângerea şi a anunţat că, potrivit rezultatelor numărătorii paralele, nu a reuşit să obţină suficiente voturi pentru a intra în turul al doilea al competiţiei electorale. Rezultatele provizorii la alegerile de duminică îl situează pe Klaus Iohannis (PNL) pe primul loc, cu 36,34%, fiind urmat de Viorica Dăncilă (PSD) - 23,55% şi de Dan Barna (USR PLUS) - 13,89%.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS, nu a obţinut suficiente voturi pentru a intra în bătălia finală pentru fotoliul de la Cotroceni. Candidatul şi-a recunoscut înfrângerea, deşi a sperat până în ultima clipă că lucrurile se vor schimba.

"Vă mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere în mine şi în Alianţa USR PLUS la aceste alegeri. Le mulţumesc în mod special celor din diaspora pentru prezenţa istorică de astăzi. Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reuşit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi. (...) Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează şi se curăţă de corupţie. Alianţa USR PLUS va continua. Rămânem acea forţă politică în care oamenii îşi pun speranţele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună şi nu ne vom da bătuţi",a  notat Barna pe Facebook.

Rezultate provizorii ale alegerilor prezidenţiale 2019

Rezultate parțiale după numărarea a 99,21% dintre voturile din țară: Iohannis – 36,34%, Dăncilă – 23,55%, Barna – 13,89% / Liderul USR a fost zdrobit inclusiv în București și în diaspora.

Klaus Iohannis conduce în clasamentul candidaților la alegerile prezidențiale cu 36,34% după numărarea a 99,21% din voturile valabil exprimate în țară și centralizate de către PNL. El este urmat de Viorica Dăncilă, cu 23,55% și de Dan Barna, cu 13,89% din voturi.

Citeşte şi:

Alegeri prezidențiale 2019. Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Barna

Alegeri prezidențiale 2019. Nouă secrete ale președintelui Klaus Iohannis

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net