Alegeri locale 2016. Pandele, din nou primar în Voluntari

Ultima actualizare:

    Florentin Pandele, al cincilea mandat în Voluntari (foto: adevarul.ro)
Florentin Pandele, al cincilea mandat în Voluntari (foto: adevarul.ro)

Alegeri locale 2016 Voluntari | Rezultate alegeri Voluntari | Alegeri locale 2016 Ilfov | Rezultate alegeri Ilfov | Candidatul independent la Primăria Voluntari, Florentin Pandele, a câștigat un nou mandat, arată primele date oferite de stafful său. Conform acestora, Pandele a obținut 67% din voturile exprimate, cu peste 20 de procente mai mult decât soția sa la Primăria Capitalei.

Florentin Pandele și-a asigurat al cincilea mandat în Voluntari, după ce ar fi obținut peste 67% din voturi. Datele oficiale vor fi făcute publice luni, după rezolvarea unor chestiuni de ordin tehnic. Potrivit unor surse consultate de hotnews.ro, multe dintre voturile sale urmează să fie anulate fiindcă alegătorii au aplicat ștampila atât în dreptul său, cât și în dreptul candidatului PSD, Robert Frunză. Pesemne, alegătorii au fost induși în eroare, mulți nefiind la curent cu faptul că Pandele a fost exclus din PSD în luna mai, chiar de soția sa, Gabriela Firea, președinte al organizației PSD Ilfov. Mutarea de excludere din partid a fost una ingenioasă și a avut ca scop menținerea sa în funcția de primar. Conform legii, un primar care iese dintr-un partid din proprie inițiativă, pentru a candida independent sau din partea altui partid, își pierde mandatul de edil. Însă, dacă este exclus, el rămâne în funcție cel puțin până la alegeri.

PSD va domina însă Consiliul Local Voluntari, unde partidul a obținut 68,2% din voturi. PNL și-a adjudecat 15,79%, ALDE - 11,53%, iar PMP - 5,26%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net