Alegeri locale 2016. Ludovic Orban, chemat de Poliție la audieri

Ultima actualizare:

    Ludovic Orban a pierdut din start lupta pentru Primăria București
Ludovic Orban a pierdut din start lupta pentru Primăria București

Liberalul Ludovic Orban, fost candidat PNL la Primăria Capitalei, s-a prezentat joi dimineață la Secția 23 de Poliție, la cererea oamenilor legii. Politicianul e acuzat de fapte de corupție și e obligat să se prezinte la secție, ca urmare a măsurii controlului judiciar luată în ceea ce-l privește.

Acum ar fi trebuit să se plimbe pe străzi să convingă electoratul din București să-l voteze, însă Ludovic Orban face cărări la Poliție. Liberalul este obligat să se prezinte la Secția 23 de fiecare dată când ste chemat pentru a răspunde întrebărilor anchetatorilor, care îl acuză de luare de mită. DNA îl cercetează pe Orban sub control judiciar pentru că s-ar fi folosit de influenţa pe care o are pentru a obține de la un om de afaceri suma de 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Potrivit procurorilor, omul de afaceri a acceptat să-i dea suma cerută lui Ludovic Orban „în considerarea funcţiei de conducere pe care Orban Ludovic o deţine în cadrul unui partid şi a potenţialului de intervenţie al acestuia în domenii de interes în afacerile controlate de acest om de afaceri”.

În urma acuzaţiilor DNA, parlamentarul a anunţat că se retrage din cursa electorală pentru Primăria Capitalei. „Nu am încasat nici un leu. Deodamdată nu am dezamăgit pe nimeni. Instanţa decide dacă o persoană este sau nu nevinovată. Cariera nu mi s-a oprit aici. Eu nu mă joc cu viaţa politică şi cu activitatea publică. Atâta timp cât sunt implicat intr-un proces de natură penală nu pot să mă prezint în faţa cetăţenilor să le cer votul. Mă simt într-un fel neîndreptăţit dar nu pun în niciun fel la îndoiala activitatea pe care o desfăşoară DNA”, a declarat Ludovic Orban la ieşirea din sediul DNA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net